Виготовлення слайд-шоу

Слайд-шоу из фотографий заказчика


Спеціалісти фотолабораторії X-FOTO пропонують своїм улюбленим клієнтам послугу – створення професійних слайд-шоу з ваших фотографій із музичним супроводом.

Якщо вам здається нудним та одноманітним перегляд фотографій у старих альбомах, якщо альбоми займають занадто багато місця в квартирі, а на пошук потрібної фотографії може піти цілий день – замовте наше слайд-шоу!


Ми перетворимо вашу колекцію фотографій на приголомшливий музичний відеокліп, де знімки не просто змінюють один одного в постійному, монотонному ритмі, а з'являються і зникають у чудовому непередбачуваному танці.

Висока якість наших слайд-шоу дозволяє переглядати їх на різних сучасних пристроях:


  • Смартфонах
  • Планшетах
  • Ноутбуках
  • Домашніх комп'ютерах
  • Широкоекранних телевізорах

При цьому роздільна здатність зображень збереже чіткість і контрастність, без розмиття та розкладання картинки на окремі пікселі навіть при сильному збільшенні.

Зберігати такі слайд-шоу можна як у пам'яті розумних гаджетів, так і на мобільних цифрових носіях – DVD-дисках, USB-флешках, картах пам'яті, зовнішніх накопичувачах.

Найпопулярніші теми для слайд-шоу


  1. День народження
  2. Весілля
  3. Наша дитина
  4. Незабутня подорож
  5. Мої батьки
  6. Улюблене місто
  7. Посвячення у першокласники
  8. Випускний альбом
  9. Зустріч друзів
  10. Наша родина

Ми готові перетворити ваші фотографії на унікальний інструмент для розвитку власного бізнесу та особистісного зростання:

1. Створення рекламних- та промо-роликів з фотографій замовника для розкручування бренду, правильного позиціонування компанії, подання окремих товарів та послуг


2. Портфоліо для фото-моделей, фотографів-професіоналів, дизайнерів інтер'єрів, будівельних та архітектурних бюро тощо.


3.Оригінальні резюме


4. Презентації проектів та нових ідей


5. Навчальні матеріали, відео-уроки


Створене один раз слайд-шоу дозволяє безкоштовно робити будь-яку кількість копій, щоб поділитися з тими, кому це може бути цікаво (друзі, родичі, потенційні роботодавці, клієнти і т.д.)


До слайд-шоу можна додати титри, текстові ефекти, додаткові аксесуари!


Таким відео легко поділитись

1. У соціальних мережах (Facebook та ін.)

2. На популярних відео-хостингах (YouTube, Vimeo та ін.)

3. Розмістити на персональному блозі чи корпоративному сайті


Крім того, наші слайд-шоу – це чудовий оригінальний подарунок для близької людини. Творчий підхід наших досвідчених фахівців допоможе продемонструвати у відеоролику всю глибину ваших почуттів – любов, повагу, подяку.


Ось кілька демонстраційних слайд-шоу, подивившись які можна зрозуміти різноманітність ефектів та прийомів, за допомогою яких ми перетворимо будь-які фотографії на справжній шедевр!






X-Foto


Друк фотографій

Спеціалісти фотолабораторії x-foto надають своїм клієнтам увесь спектр послуг у сфері друку фотографій. Високоточне обладнання дає змогу швидко і за доступними цінами виконати замовлення будь-якого обсягу та рівня складності.

Безмежні можливості сучасних інформаційних технологій дозволяють нашим клієнтам замовляти друк фотографій через Інтернет. При цьому замовник може знаходись як у місті Київ, так і в інших населених пунктах України. Для відправки готового замовлення ми користуємось послугами служби доставки «Нова пошта».

Ми приймаємо замовлення наших клієнтів на друк фотографій онлайн, виконуємо його і надсилаємо за адресами Києва або в інші міста «Новою поштою».

Більш детально про друк фотографій, методах оформлення замовлення,виду послуг та цін на них ви знайдете у матеріалах цього сайту.