Як зробити архів з фотографіями






Для успішного замовлення друку фотографій через Інтернет необхідно зібрати знімки, призначені для друку до архіву. Як це зробити? Дуже просто!

1. Клацаємо правою кнопкою мишки на вільному просторі робочого столу

2. З списку вибираємо "Створити" --> "Папку"

3. Привласнюємо папці ім'я. Наприклад: "Foto34"

4. Копіюємо в цю папку свої фотографії




5. Клацаємо правою кнопкою миші на папці та вибираємо "Додати до архіву" (як показано на скріншоті нижче)



6. На наступній вкладці натискаємо кнопку "ОК" не змінюючи налаштувань



7. У вас на робочому столі з'явиться файл rar-архіву "Foto34"


Тепер ви можете завантажити цей архів на файлообмінник або на нашу пошту для подальшого оформлення замовлення на друк фотографій через Інтернет.

Наші телефони:
(063) 421-62-30
(066) 928-03-83
(067) 798-53-09


Електрона пошта:
x.fotolab@gmail.com

X-Foto


Друк фотографій

Спеціалісти фотолабораторії x-foto надають своїм клієнтам увесь спектр послуг у сфері друку фотографій. Високоточне обладнання дає змогу швидко і за доступними цінами виконати замовлення будь-якого обсягу та рівня складності.

Безмежні можливості сучасних інформаційних технологій дозволяють нашим клієнтам замовляти друк фотографій через Інтернет. При цьому замовник може знаходись як у місті Київ, так і в інших населених пунктах України. Для відправки готового замовлення ми користуємось послугами служби доставки «Нова пошта».

Ми приймаємо замовлення наших клієнтів на друк фотографій онлайн, виконуємо його і надсилаємо за адресами Києва або в інші міста «Новою поштою».

Більш детально про друк фотографій, методах оформлення замовлення,виду послуг та цін на них ви знайдете у матеріалах цього сайту.