Стандартні розміри фотографій







Якщо ви вирішите обробляти фотографії самостійно, слід враховувати, що реальні розміри стандартних відбитків дещо відрізняються від популярних форматів. Так, наприклад, формат "10х15" має розмір 102х152мм. Зверніть увагу на таблицю внизу, де вказані розміри найпоширеніших форматів.




Created with Compare Ninja




                              Наші телефони:
                                (063) 421-62-30   
                                           (066) 928-03-83
                                           (067) 798-53-09



X-foto

Друк фотографій

Спеціалісти фотолабораторії x-foto надають своїм клієнтам увесь спектр послуг у сфері друку фотографій. Високоточне обладнання дає змогу швидко і за доступними цінами виконати замовлення будь-якого обсягу та рівня складності.

Безмежні можливості сучасних інформаційних технологій дозволяють нашим клієнтам замовляти друк фотографій через Інтернет. При цьому замовник може знаходись як у місті Київ, так і в інших населених пунктах України. Для відправки готового замовлення ми користуємось послугами служби доставки «Нова пошта».

Ми приймаємо замовлення наших клієнтів на друк фотографій онлайн, виконуємо його і надсилаємо за адресами Києва або в інші міста «Новою поштою».

Більш детально про друк фотографій, методах оформлення замовлення,виду послуг та цін на них ви знайдете у матеріалах цього сайту.