Форма для замовлення друку фотографій on-line




Дорогі друзі! Ми прагнемо зробити процедуру оформлення замовлення друку фотографій через Інтернет максимально легкою, зрозумілою та комфортною. Саме з цією метою лабораторія X-FOTO пропонує своїм клієнтам кілька варіантів (усі вони описані на сторінці за цим посиланням)

Один із способів зробити замовлення – скористатися спеціальною формою, представленою нижче. Перед тим, як заповнити цю форму, рекомендуємо зробити кілька простих кроків:

  1. 1. Уважно прочитати інструкцію
  2. 2. Зібрати фотографії, призначені для друку, до єдиного архіву на вашому комп'ютері (як зробити архів з фотографіями)
  3. 3.Завантажити архів на Google Drive, DropboxFex.net або Dropmefiles
     
  4. 4. Копіювати посилання для скачування архіву
  5. 5. Заповнити запропоновану форму, повідомляючи лише перевірені дані та натиснути на кнопку "Надіслати"
Наш менеджер зв'яжеться з вами для уточнення деталей (телефоном або електронною поштою, які ви вкажете у формі оформлення замовлення).

Важливо!Фотографії приймаються для друку в форматі JPG, зібрані в zip або rar-архіви.


Точні розміри фотографій у мм наведені за посиланням.
Ціни на друк фотографій можна переглянути за посиланням.

Усі поля, позначені зірочкою, є обов'язковими для заповнення!


Наші телефони:
(063) 421-62-30
(066) 928-03-83
(067) 798-53-09


Електрона пошта:
x.fotolab@gmail.com


X-Foto



Друк фотографій

Спеціалісти фотолабораторії x-foto надають своїм клієнтам увесь спектр послуг у сфері друку фотографій. Високоточне обладнання дає змогу швидко і за доступними цінами виконати замовлення будь-якого обсягу та рівня складності.

Безмежні можливості сучасних інформаційних технологій дозволяють нашим клієнтам замовляти друк фотографій через Інтернет. При цьому замовник може знаходись як у місті Київ, так і в інших населених пунктах України. Для відправки готового замовлення ми користуємось послугами служби доставки «Нова пошта».

Ми приймаємо замовлення наших клієнтів на друк фотографій онлайн, виконуємо його і надсилаємо за адресами Києва або в інші міста «Новою поштою».

Більш детально про друк фотографій, методах оформлення замовлення,виду послуг та цін на них ви знайдете у матеріалах цього сайту.